Föreläsningar och kurser!

FÖRELÄSNINGAR:

En föreläsning ger dig baskunskaperna inom Medvetet Hundägarskap, som i sin tur ger dig nycklarna till ett enklare hundliv!

För att nå ut med enkelheten och logiken i Medvetet Hundägarskap till så många som möjligt, ger jag i första hand föreläsningar. Eftersom jag brinner för att dela med mig av mina insikter om hur hundar fungerar, utgår alla föreläsningar ifrån Medvetet Hundägarskap.

En föreläsning omfattar 2,5 timme, varav utrymme finns för hundfrågor av olika slag.

Föreläsning om minst 20 deltagare: 220 kr/deltagare, reseersättning ingår.

Lokal och ev. fika ordnas av arrangören.

Naturligtvis har Ingelas Hundskola F-skattsedel.

HELGKURSER:

För att få delta på en helgkurs måste du ha varit på en av mina föreläsningar. Detta krav gör att kursen tar avstamp från en högre nivå och du kan ta till dig Medvetet Hundägarskap på ett mycket bättre sätt.

För att ge hundägare mer av min filosofi och mina tysta och enkla metoder, fokuserar jag  mina kurser på vardagshanteringen av hundar. Tonvikten under en helgkurs ligger på praktisk hundhantering i så många situationer det är möjligt att åstadkomma. Förutom de åtta tankarna jobbar vi med koppeldrag, hundmöten, människomöten, besökare, inkallning, namnträning och andra språkövningar samt extremt mycket respons- och icke-responsträning.

Min målsättning med Medvetet Hundägarskap, är att du ska känna dig säker på hur DU ska bete dig i olika situationer med din hund!

Ett fåtal gånger per år håller jag helgkurser på hemmaplan. Man kan också hyra in mig för en helgkurs, och då blir det optimala att en föreläsning hålls i samband med kursen.

På hemmaplan: Helgkurs med minst 5 men max 10 deltagare med hund: 2300 kr/deltagare och hund. 200 kr/medföljare på samma hund. 1000 kr/deltagare utan hund.

Vid inhyrning: Helgkurs med minst 5 men max 10 deltagare med hund: 1700 kr/deltagare och hund. 200 kr/medföljare på samma hund. 1000 kr/deltagare utan hund (max 5 st utöver deltagare med hund). Reseersättning ingår i prissättningen.

Lokal och ev. fika ordnas av arrangören. Även boende.

Naturligtvis har Ingelas Hundskola F-skattsedel.