Superkammen!

Pet Grooming Brush

Trimmade vår rara Vito häromkvällen – och använde som vanligt min Pet Grooming Brush väldigt mycket under trimningen. Tänkte då att jag måste göra lite mer reklam för den, eftersom den är så otroligt bra. Den glesa sidan är suverän på tovor och den fina sidan med underullskammen är smal vilket gör att den verkligen går på djupet. Just flippningen av de olika kamsidorna är nästan den största fördelen med superkammen, eftersom man hela tiden har två kammar i en.

Om du skulle vilja pröva en Pet Grooming Brush så erbjuder jag 10 dagars öppet köp. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd, alltså! :-)

Här hittar du sidan med mer bilder och info om PGB. Där kan du köpa den genom bland annat PayPal.

Pet Grooming Brush

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: