En liten personlig uppdatering

Just nu händer spännande saker i mitt liv!

För tillfället inte så mycket på hundfronten, eftersom det inte blev några valpar i år, men i mitt övriga företagande händer en hel del. För att inte tala om hur mycket som händer med min personliga utveckling!  Det innebär också att jag kommer att skriva mer än tidigare på min andra blogg ingelamelinder.se om mina övriga insikter och åsikter.

För min hundskola planerar jag lite mer bokskrivande, utvecklande av mina hundbloggar och mina digitala hundkurser. Men det känns liksom ganska hemtamt; det spännande som händer är inom andra områden, bland annat den verksamhet jag har ihop med min man. :-)

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: