Om att komma vidare…

Ett kort inlägg, som bara handlar om vad jag gör just nu, för ovanlighetens skull. Alltså ingen hundåsikt.

Jag lär mig internetmarknadsföring! Jag följer Jesper Lindén, Jonas Carlström och har gått med i CarbonCopyPRO för att komma vidare i mina kunskaper. Och det är så spännande att äntligen få alla kunskaper och pusselbitar på plats för att kunna genomföra den idé jag burit på så länge; en digital hundskola! Jag jobbar parallellt med många saker just nu, men bara online vilket gör att min fysiska hundskola ligger lite i träda. Konsultationer gör jag dock fortfarande.

Jag har siktat in mig på att ha allting klart under denna höst. Och när alla olika delar och hemsidor finns på plats, kommer jag att fokusera på att skriva färdigt min hundbok, ett projekt som jag också lagt åt sidan under denna tid med fokus online.

Så du som läser detta inlägg: Se fram emot resultatet av all tid jag lägger ner på att skapa något unikt för dig som hundägare!

Vi syns framöver!

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: