Ny struktur

Så har jag då till slut strukturerat om här på bloggen HUND.nu. Att utseendet är ett annat på ”framsidan” gör att jag bättre kan presentera vad jag faktiskt erbjuder. Det jag inte har skrivit är att jag friserar hundar på Djurmagazinet i både Umeå och Örnsköldsvik, eftersom det räcker så bra med ungefär två dagar per vecka, samt de som kommer hem till mig :-).

Det jag däremot har berört en del är mitt engagemang i företaget Zinzino. Jag verkligen ÄLSKAR kaffet från Zinzino och nu är vi i upparbetsfasen av en ny produktlinje i form av omega 3-produkter. De bästa jag sett, faktiskt. Och både jag och min man märker att våra hälsotillstånd blir bättre och bättre, tack vare balanceOil från Zinzino.

Jag har liksom två viktiga ben att stå på i mitt liv – hundar och nätverksmarknadsföring i form av Zinzino. Min hundnärvaro på internet är redan ganska tydlig, med domäner som hund.nu, hundskola.nu och digitalahundkurser.se, och jag kommer att utveckla detta ytterligare allt eftersom.

Det jag också kommer att utveckla mer och mer, är att dela med mig av mitt kunnande inom nätverksmarknadsföring (även kallat mlm). Men det gör jag på sidan ingelamelinder.se, där jag skriver om alla mina åsikter utanför hunderiet. Och de är ganska många, inom vitt skilda ämnen!

Det känns i alla fall som att en ny version av min hundnärvaro på internet börjar i och med denna nya struktur på hemsidan. Följ med mig på ”resan”! :-)

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: