Äntligen – Hundskola.NU! är här!

Hundskola

Första delen – gratisdelen – i min hundmedlemssida Hundskola.NU! är äntligen sjösatt! Projektet blev ett annat än det jag tänkte mig när jag satte igång, men om jag ska vara ärlig var det detta jag såg framför mig när jag fick idén om en digital hundskola i början av 00-talet. Visionen har alltså blivit sann…

Hundskola.NU! kommer att vara fylld med innehåll när den är ”färdig” och jag kommer att försöka dela med mig av all min kunskap inom hundfostran och hundträning där. Jag har ju trots allt över 30 års erfarenhet med över 20 olika hundar…

Jag skulle kunna berätta om allt som Hundskola.NU! är och kommer att bli, men eftersom medlemskapet på ”lågstadienivån” är gratis, tycker jag att du istället surfar dit och blir medlem!

Hundskola.NU! – hundskolan du får tillgång till NU!

För att förtydliga skillnaden mellan denna hundåsiktsblogg och min nya hundutbildningssida, kommer jag att flytta över alla blogginlägg som har ett utbildande syfte. Det gör också att denna blogg blir mer åsikts- och hundfilosofi-inriktad och hundskola.nu blir pedagogiskt informationsinriktad. Känns som en alldeles naturlig utveckling! Dessutom kan det vara svårt att sovra ut godbitarna på en blogg som funnits länge, som denna har gjort. Men nu blir alltså russinen renodlat på Hundskola.NU!

Hundskola

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: