1

Hundproblem?

Min åsikt är att de allra flesta hundägare skulle klara sig på egen hand med sina hundproblem om de bara fick de rätta verktygen.

Naturligt Hundägarskap med Hundlogik ger dig de rätta verktygen! Verktygen för dina hundproblem är nämligen enklare än du tror!

Jag är utbildad hundpsykolog, vilket egentligen innebär att jag är hundbeteendeexpert och hundägarcoach. Jag hjälper dig som hundägare att förstå din hunds beteenden. De flesta hundproblem är ofta ganska enkla att lösa, med bara lite hundlogik.

Jag kan hjälpa dig via ett HEMBESÖK eller via TELEFON:

HUNDägarCOACHNING HEMMA HOS ER!

Jag kommer till dig och din hund i ert hem, eftersom jag lättare kan se din hunds beteende och er relation i en för er hemtam miljö.

Ny prissättning är 2500 kr per konsultation/hundcoachning. Betalas kontant vid konsultationen/hundcoachningen.

Resersättning INGÅR upp till 15 mil enkel väg från mig. Det vill säga till orter i följande kommuner:

Sollefteå

Kramfors

Örnsköldsvik

Nordmaling

Umeå

Vännäs

Bjurholm

Vindeln

Robertsfors

Åsele

Lycksele

 

Räkna med att vi håller på i minst 2 timmar, oftast 3 timmar. I priset ingår även konsultation via telefon om behov finns.

Ge inte upp med din hund, utan ge den en ny chans med hjälp av mig! Det är den värd!
Kontakta mig via e-post ingela@hund.nu eller ring 0731-809519 eller 0662-22121! Jag är ofta hemma.

Naturligtvis har företaget F-skattsedel.

Självklart ger jag dig möjlighet att smaka på världens godaste kaffe, Zinzino-kaffe! Jag tar med mig både kaffe och kaffemaskin för demonstration vid besöket!

***************************************************************************’

Professionell hundrådgivning via telefonen!

Kostar 800 för en timme! I priset ingår en påbörjad timmes konsultation med mig. DU KLARAR DIG LÅNGT PÅ EN TIMME!  Behöver du ytterligare tid måste du betala för en timme till vid ett annat tillfälle.

Ger en bra grund att stå på och ger mer än du tror! Dessutom finns jag tillgänglig via telefonen på tider som passar DIG – från 8 på morgonen till 22 på kvällen!

GÖR SÅ HÄR för telefonråd:
Ring eller maila mig och avtala tid för en konsultation och hundcoachning, helst 2 – 3 dagar framåt i tiden. Betala in 350 kr för en heltimme på mitt bankgiro 5297-7808 eller direkt in på Handelsbanken 6316 kontonr 44149328 (går fortare än bankgiro).

Skicka mig ett mail med bakgrundsinfo innan telefonsamtalet, så får du mer valuta för pengarna.

När jag erhållit pengarna, ringer du upp mig på avtalad tid och vi resonerar fram en lösning på ditt hundproblem. Ha papper o penna i beredskap och använd gärna högtalartelefon om ni är flera i familjen.

Epost ingela@hund.nu
Telefon 066222121
Mobil 0731809519
Skype ingela.melinder

NYHET!
För en ännu personligare telefonrådgivning så använder jag numera också Skype! Vill du ”skypa” med mig så kostar det lite mer, 900 kr för en timme, men då får du också ett mervärde i form av text, bilder och gester. Utifrån den förhandsinformation jag får av dig, förbereder jag material så att du får ut så mycket som möjligt av din timme. Jag försöker också se så presentabel ut jag bara kan ;-)!

(Du måste ha programmet Skype på din dator samt tillgång till mikrofon och hörlurar, inbyggt i datorn eller headset, för att vi ska kunna prata med varandra! Men webbkamera behöver du inte, det räcker att du ser mig.)

NYHET 2!

Nu ger jag GRATIS telefonrådgivning för dina hundproblem!

Du kan alltså spara 800 kr och ändå få hjälp med din hund! Det kostar INGENTING, inte ens telefonsamtalet (jag ringer dig!)!

Villkoren? De är två: Du måste bli gratismedlem på Hundskola.NU! och du måste acceptera att jag får spela in samtalet (naturligtvis avslöjar jag inga namn!) för senare försäljning. Om du inte står ut med dessa villkor så är det okej att betala enligt ovan. :-) Formulär finns på Hundskola.NU!, men du måste först bli gratismedlem där.

Naturligtvis har företaget F-skattsedel.

Comments are closed