Min hundbok finns äntligen att köpa!

Hundboken är äntligen färdigskriven och publicerad!

Visserligen finns den ännu bara på internet, men ändå!

Uppdatering 28 juni 2011: Boken finns nu att köpa hos Vulkan.se. Där kan du också provläsa lite. Det kan du också göra i detta inlägg http://hund.nu/utdrag-ur-boken här på sidan hund.nu.

Nyfiken på att veta vad du får när du köper min hundbok? Kolla in info- och säljsidan om e-hundboken här: http://hundskola.nu/hundkurser/skippa-ledarskapet-bok

Nu har jag uppdaterat säljsidan och också infört 30 DAGARS PENGARNA-TILLBAKA-GARANTI! Så du har inget att förlora på att köpa boken!

Under 2012 sammanställer jag också min medlemssida Hundskola. NU! 1.0 som släpps så fort den är färdig! Det kommer att bli ett spännande projekt för alla hundägare! I huvudsak kan Hundskola.NU! beskrivas som en medlemssida för att öka kunskapen hos hundägare, helt utan reklam.

Teckna dig för mitt nyhetsbrev! Då får du också en GRATIS e-bok om friskvård för hund!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=53430
Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: