Hänger du med?

Parallellt med att jag fortsätter att jobba på min hundskola.nu!, utforskar jag också nya hjälpmedel och metoder till min närvaro på Internet. Jag kan inte låta bli att dra paralleller till hundträning och hundfostran. För om man är öppen och anammar nya företeelser och nya metoder, blir oftast allt så mycket enklare. Men om man styvnackat håller fast vid det som alltid har varit, vid sina gamla principer, blir livet och hundträningen oftast trögare.

Detta inlägg skrivs till exempel från min mobiltelefon, genom en app för WordPress. Nytt, men smidigare än det gamla. Värt att tänka på i hundträningssammanhang också, att det nya ofta är smidigare än det gamla…

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: