2

Fantastisk NYHET: Hjälp med din hund HELT GRATIS!

NYHET!

Nu ger jag GRATIS telefonrådgivning för dina hundproblem!

Normalt kostar en telefonrådgivning 800 kr (900 kr via Skype där du ser mig) – men nu kan du få den GRATIS! Det kostar INGENTING, inte ens telefonsamtalet (jag ringer dig!)!

Villkoren? De är två: Du måste bli gratismedlem på Hundskola.NU! och du måste acceptera att jag får spela in samtalet (naturligtvis avslöjar jag inga namn!) för senare försäljning. Om du inte står ut med dessa villkor så är det okej att betala enligt ovan. :-) Formulär finns på Hundskola.NU!, men du måste först bli gratismedlem där.

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Maria - 23 november, 2014

Hej, jag lovade skriva till dig o berätta hur det gått med min bråkstake Jazper. Jag fick en gratis rådgivning via telefon, det var jättetrevligt att prata med dig. Du rekommenderade Omega 3 olja som han fått nu i ca 3 månader. Tyvärr har det inte hjälpt mot hans hundaggressivitet. Jag äter också omega 3 o har märkt en förändring i lederna, till det bättre. Du hjälpte mig på så vis att du fick mig att inte skämmas över hur illa han beter sig vid hundmöten så jag är mindre spänd nu, men det har inte hjälpt honom. Han är sitt vanlig gapiga jag, men, som sagt, nu bryr jag mig inte så mycket om det. Hälsning Maria.

Reply
    Ingela Melinder - 4 januari, 2015

    Roligt att det ändå går bättre efter bara ett enda telefonsamtal! Med omega3 kan det ta lång tid att märka en förändring, ibland tar det över ett halvår innan hjärnan får tillräckligt av de fettsyror de flesta av oss har brist på (alltså även hundarna). Så ge inte upp, utan fortsätt ge honom. Prova att ge omega3 varje dag, det kanske hjälper ännu mer. Ibland förväntar vi oss snabba förändringar på det som vi borde betrakta som processer. :-)

    Reply

Leave a Reply: