2

Jag ger mig ut i ”Den Stora Världen”…

Jag håller just nu på med en hel del projekt samtidigt. Förutom att jag håller på att färdigställa Hundskola.NU! 1.0 och förbereder Hundskola.NU! 2.0, har jag även gett mig in i den internationella världen med en engelskspråkig sida EasierDogLife.com. De åsikter, insikter och funderingar jag framför på engelska är i stort sett samma som jag ger dig här på hund.nu, så det finns inte mycket att läsa där som du inte redan får här på svenska.

Men mina möjligheter att nå ut ökar med en engelskspråkig sajt. Jag menar, det finns väl ca 500 miljoner engelsktalande i världen eller nå’t sån’t. Med lite smart marknadsföring kommer denna sida att bli synlig för fler och fler, vilket gagnar våra vänner hundarna.

Jag har nämligen tre visioner med mitt nytänkande kring hundar: 1. att folk ska bli lite mindre rädda, 2. att folk ska släppa på prestigen, såväl mot hunden som mot omgivningen, samt 3. att folk ska börja tänka hundlogiskt. Jag hoppas att dessa tre visioner kommer att bli verklighet inom min egen livstid.

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Gunilla Melkersson - 29 juni, 2011

Hej Ingela! Jag håller med om mycket av det du skriver! Får jag ge ett tips? Be någon som är både inbiten hundägare och som är född i USA eller England att korrläsa texterna på din engelskspråkiga sida. Om ordval etc är mer korrekt så tror jag att du får fler läsare från den delen av världen.

Reply
    Ingela Melinder - 29 juni, 2011

    Bra tips, och jag har tänkt på det. Men det kan ju bli lite mycket för den personen :-). En del texter är Google-engelska, vilket inte är så lättläst men jag jobbar på att fixa till allt. Det tar oerhört mycket mer tid än man kan tro, att jobba på internet! Men när jag har min svenska Hundskola.NU! 1.0 klar, kommer jag att börja jobba med att översätta den till engelska. Och till det har jag hjälp med korr.läsningen :-)!

    Reply

Leave a Reply: