Angelägen film!

Andningssvårigheter Hund

Det hedrar Svenska KennelKlubben att de fortsätter att jobba mot sundare hundar. Andningssvårigheter hos väldigt många hundraser ser i alla fall jag som ett större problem än många andra defekter hos hundar. Jag menar, hunden kan ju dö om den inte kan andas normalt! (Vad har vi egentligen gjort mot våra hundar????)

En uppmaning till alla hundägare: Se filmen! Den är en halvtimme lång, men om du är det minsta intresserad av hundar så är det en halvtimme du bör offra! Om du sen har en hund med andningssvårigheter: Avla inte på den! Den kanske kan ha ett bra liv, men den ska inte föra sina andningssvårigheter vidare. Det ansvaret måste man faktiskt ta som hundägare!

Och sen använder folk stryphalsband på en hund med redan ansträngd andning… Vi måste faktiskt börja tänka oss för!!! Vi kan inte fortsätta som vi hittills gjort, utan vi måste börja se hunden som en gäst i människosamhället och som när som helst ska kunna överleva på egen hand. Med exempelvis andningssvårigheter kan man inte det sista!

Andningssvårigheter Hund

Ingela Melinder
 

Hundstrategicoach. Hundbeteendekonsult och hundägarcoach. Flerhundsägare. Hunduppfödare. Hundfrisör. Hundfriskvårdare. Erfaren. Fritänkare utanför ramarna. Analyserar och reflekterar. Letar efter "kärnan" i allt. Kan "översätta" ett område till ett annat och tänker i liknelser. Logiskt tänkande. Studerar kvantfysik/metafysik för den personliga utvecklingens skull. Okonventionell. Liberal. Nätverkare på flera nivåer. Har ett spännande liv med mängder av människomöten och hundanalyser. Glesbygdsförespråkare. Fårägare. Gift i en herrans massa år med samme man. Flerbarnsmamma, familjehemsmamma och mormor.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: